Hajek over slecht half jaar: ''Ik hoop dat ik die kans krijg''

0
Hajek over slecht half jaar: ''Ik hoop dat ik die kans krijg''

Tomas Hajek hoopt in de tweede seizoenshelft meer minuten te maken voor Vitesse. De verdediger moest de eerste helft toezien hoe Danilho Doekhi en Armando Obispo de voorkeur kregen in de centrale verdediging.

"Ik zal niet liegen, het is vervelend dat ik niet speel", vertelt de verdediger eerder. "Het was daardoor een slecht half jaar. Maar ik kwam naar Nederland en mijn familie is daar ook blij mee. Voor nieuwe spelers is de eerste seizoenshelft altijd lastig, maar nu wil ik inderdaad wel meer gaan spelen. Ik hoop dat ik die kans krijg."

Dinsdag kreeg de Tsjech weer een kans: samen met Danilho Doekhi stond hij centraal achterin in een oefenwedstrijd tegen Servette. "Dat was wel goed voor mij, nu ben ik even blij want dan kan ik laten zien wat ik kan. Maar ik weet niet per se of dit een nieuwe kans is voor mij. We hebben zaterdag nog één oefenwedstrijd voor de competitie en dan zal ik zien of ik speel."

Hajek vindt dat hij weinig onderdoet voor zijn concurrenten achterin. "Maar de coach bepaalt wel wie speelt. Ik nu aan Sturing laten zien wat ik kan, ik hoop dat hij mij in de basis zet", aldus Hajek in gesprek met Omroep Gelderland.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!