''Hij is een jaar verloren vanwege zijn eigen luiheid en hebberigheid''

0
''Hij is een jaar verloren vanwege zijn eigen luiheid en hebberigheid''

Leonid Slutskiy heeft weinig goede woorden over voor Roy Beerens. De aanvaller werd door de voormalig trainer van Vitesse uit de selectie gezet. Intussen traint Beerens weer mee.

Beerens zei al eens dat ‘Slutskiy hem een jaar van zijn carrière heeft gekost’. Slutskiy laat in gesprek met het Russische Sports een ander geluid horen: "Hij is een jaar verloren vanwege zijn eigen luiheid, gebrek aan professionaliteit en hebberigheid."

"Het is allemaal heel simpel. Dat serieuze gesprek dat wij naar verluidt hebben gehad en waarna hij meteen uit de selectie gezet zou zijn, vond plaats in oktober, terwijl hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld in februari. Dat is de eerste factor. Ten tweede, verdween hij uit de selectie omdat hij een vetpercentage had van 22 procent, terwijl 14 procent het maximum was", geeft Slutskiy aan.

"En op iedere training liet hij slechtere resultaten zien, waar hij weer regelmatig commentaar op kreeg van mij en van de fitnesstraine", gaat Slutskiy verder. "Hij werd ernaast gezet vanwege een gebrek aan professionaliteit en omdat hij zich niet goed voorbereidde."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!