Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

''De selectie is niet in balans; het lek is nog echt niet boven''

( 0 reacties)
''De selectie is niet in balans; het lek is nog echt niet boven''

Jospeh Oosting werd vorige week naar voren geschoven als de nieuwe interim-trainer van Vitesse. De opvolger van Leonid Slutskiy liet na zijn aanstelling gelijk weten dat hij het anders wilde doen.

"De insteek was aanvallend voetbal", vertelt oer-supporter Bjorn Coubois in gesprek met Lex Lammers van De Gelderlander. "Maar de tweede helft was Feyenoord echt beter. Dan blijkt wel: je kunt in een week niet goedmaken wat in anderhalf jaar niet aanwezig was. Het lek is nog echt niet boven."

Komend weekend wacht FC Twente, en dat moet Vitesse doen zonder twee spelers. "Dat is een acuut probleem. Bazoer was voor rust goed. Hij liet eindelijk iets van zijn klasse zien. De selectie is niet in balans. We hebben niet veel middenvelders over."

Met Navarone Foor en Keisuke Honda lijken logische vervangers. Alleen Oosting zou ook kunnen kiezen voor Patrick Vroegh, Richie Musaba of Yassin Oukili. Courbois: "Eigen talent kan een kans krijgen. Nou, laat het dan maar zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!