Van Hanegem kritisch: ''Die gozer doet echt helemaal niets''

0
Van Hanegem kritisch: ''Die gozer doet echt helemaal niets''

Willem van Hanegem verbaasde zich zondag over de spelers van Vitesse. De ploeg van Joseph Oosting leek volledig gesloopt na de wedstrijd tegen Feyenoord. 

"Vitesse dacht met een trainer uit Rusland een geniale zet te hebben gedaan, maar toen ik die ploeg gisteren in de slotfase tegen Feyenoord zag spelen, kreeg ik het idee dat er een paar bejaarden bij liepen", schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

"Ze zaten er helemaal doorheen. Dan zie je dat druk zetten, wat Joseph Oosting (interim-trainer, red.) nu wil, niet kan. Dat komt doordat Vitesse conditioneel veel te weinig inhoud heeft, omdat die ploeg met Leonid Slutsky alleen achterover leunde. Die Tim Matavz, dat is echt ongelooflijk. Die gozer doet echt helemaal niets."

Met Nicolai Jörgensen had Feyenoord wel een spits die nog wel wat arbeid leverde, vindt Van Hanegem. "Maar dat is op dit moment dan ook alles. Dat heeft met fitheid te maken en met vertrouwen. Wat dat betreft zou ik hem niet tegen FC Porto laten spelen, maar wel tegen PSV."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!