Jong De Graafschap rekent voor rust al af met beloften Vitesse

135536 024cc985cdf261773720ca1f643f7488

Jong Vitesse heeft maandagmiddag een pak slaag gekregen van de beloften van De Graafschap. Tegen de ploeg uit Doetinchem stond het voor rust  al 0-3. Uiteindelijk stond er na negentig minuten voetbal 1-4 op het scorebord.

In de eerste helft zorgde Quinn Vervelde voor het openingsdoelpunt. De negentienjarige zette de bezoekers in de twaalfde minuut op voorsprong. Twintig minuten later was het Joey Lieshout die de tweede goal aantekende. Het slotakkoord in de eerste helft kwam van Vervelde die zijn tweede maakte: 0-3.

De tweede helft van de 'mini-derby' verliep rustiger. Nikolas Agrafiotis tekende in de 67e minuut de 1-3 aan. Toch werden de beloften van Vitesse alweer gauw getrakteerd op een nieuwe domper: Milan Hilderink maakte er namelijk 1-4 van.

Opstelling Jong Vitesse: Bayazit, Musaba, Aktas, Zakir, Kogeldans, Huisman, Hernández, Oukili, Agrafiotis, Ten Teije, Dahlhaus