Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Jong De Graafschap rekent voor rust al af met beloften Vitesse

( 0 reacties)
Jong De Graafschap rekent voor rust al af met beloften Vitesse

Jong Vitesse heeft maandagmiddag een pak slaag gekregen van de beloften van De Graafschap. Tegen de ploeg uit Doetinchem stond het voor rust  al 0-3. Uiteindelijk stond er na negentig minuten voetbal 1-4 op het scorebord.

In de eerste helft zorgde Quinn Vervelde voor het openingsdoelpunt. De negentienjarige zette de bezoekers in de twaalfde minuut op voorsprong. Twintig minuten later was het Joey Lieshout die de tweede goal aantekende. Het slotakkoord in de eerste helft kwam van Vervelde die zijn tweede maakte: 0-3.

De tweede helft van de 'mini-derby' verliep rustiger. Nikolas Agrafiotis tekende in de 67e minuut de 1-3 aan. Toch werden de beloften van Vitesse alweer gauw getrakteerd op een nieuwe domper: Milan Hilderink maakte er namelijk 1-4 van.

Opstelling Jong Vitesse: Bayazit, Musaba, Aktas, Zakir, Kogeldans, Huisman, Hernández, Oukili, Agrafiotis, Ten Teije, Dahlhaus

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›