Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Hahn: ''Wij verwachten een getergd Vitesse dat heel graag wil''

( 0 reacties)
Hahn: ''Wij verwachten een getergd Vitesse dat heel graag wil''

Warner Hahn is ondanks de slechte recente resultaten van Vitesse op zijn hoede voor de Arnhemmers. De 27-jarige doelman van SC Heerenveen verwacht dat de ploeg van Leonid Slutskiy op een vergelijkbare manier kan 'verrassen' als PSV afgelopen weekend.

"Iedereen zei ook dat PSV niet lekker liep. Nou, dat hebben we in de eerste helft gezien: die konden dus wél voetballen", vertelt Hahn tegenover SC Heerenveen TV. Ondanks dat de keeper persoonlijk goed speelde, hield hij wel een vervelend gevoel over aan de 2-1 bij PSV. "Maar de wedstrijd tegen Vitesse komt alweer heel snel, dus dan kunnen we ons weer revancheren."

Dat het bij Vitesse momenteel niet heel goed loopt, is niet per se een voordeel voor Heerenveen. Hahn: "Wij zijn niet een team dat anderen kunnen gaan onderschatten. Wij verwachten een getergd Vitesse dat heel graag wil. Dus we kunnen onze borst natmaken. Ze hebben gewoon een hele goede aanval, zijn fysiek sterk en hebben ook veel ervaring. Het is niet zomaar een ploeg."

Tegelijkertijd is Heerenveen de laatste weken ook in goede doen. "Ik denk niet dat we teveel naar hun moeten kijken maar gewoon vooral lekker naar onszelf", besluit Hahn, die in dienst van SC Heerenveen nog nooit won van Vitesse. De laatste keer dat hem dat lukte was in 2017, in dienst van Excelsior.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!