Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat''

( 0 reacties)
''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat''

Keisuke Honda start zondagmiddag tegen Sparta Rotterdam naar alle waarschijnlijkheid in de basis. Een opmerkelijke keuze van Leonid Slutskiy, die ook de meeste media niet ontvallen is.

Tijdens VoetbalPraat van FOX Sports is het ook een onderwerp van gesprek. Willem Vissers doet als eerst een duit in het zakje. "Ik ken niet alle achtergronden, maar ik weet wel dat ik ontzettend van hem genoten heb toen hij bij VVV-Venlo speelde", vertelt de journalist van De Volkskrant. "Ik vind het alleen al mooi dat hij terugkomt. Hij ziet er wel fit uit."

De ook aangeschoven Leo Driessen verbaast zich. "Het is wel opmerkelijk dat hij meteen in de basis mag starten. Dat is wel raar." Vissers ziet er wel heil in. "De laatste weken is wel gebleken dat Vitesse creativiteit mist, dus wellicht kan Honda de aanvallers bedienen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›