Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse'

( 0 reacties)
'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse'

Keisuke Honda staat zondagmiddag in de basiself van Vitesse. Dat meldt Omroep Gelderland. Leonid Slutskiy zou vertelt hebben tegen het medium dat de Japanner in de basis staat tegen Sparta Rotterdam.

Honda werd afgelopen woensdag speelgerechtigd verklaard. Daar maakt de oefenmeester van Vitesse dus gelijk gebruik van. "Waarom niet? Hij is fit en we kunnen hem goed gebruiken", aldus Slutskiy over Honda, die naar alle waarschijnlijkheid op het middenveld wordt neergezet.

Met Sparta treft Vitesse zondagmiddag de nummer twaalf van Nederland. De ploeg uit Rotterdam begon geweldig aan het seizoen, maar wist de laatste vier wedstrijden niet te winnen. Sparta lijkt dus in hetzelfde schuitje te zitten als de club uit Arnhem die de laatste drie wedstrijden verloor.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›