Fraser kijkt uit naar weerzien: ''Waanzinnige mensen leren kennen''

0
Fraser kijkt uit naar weerzien: ''Waanzinnige mensen leren kennen''

Henk Fraser wil er als trainer van Sparta Rotterdam alles aan doen te winnen van Vitesse komend weekend. De oefenmeester heeft jaren bij Vitesse gelopen en won de KNVB Beker met de Arnhemmers.

"Ik wil gewoon winnen, dat is logisch", vertelt de trainer in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik kijk er echt naar uit. Maar ik heb eigenlijk niks waarover ik rancune moet hebben. Ik heb daar waanzinnige mensen leren kennen. En ik ben met die club vijfde geëindigd en heb de beker gewonnen. Overal waar je werkt zijn mindere fases en mindere momenten. Maar als je weg bent, onthou je vooral de mooie momenten. En de mensen waarmee je hebt mogen samenwerken."

Bijvoorbeeld met de Russische eigenaar, waar Fraser geen problemen mee had. "Voor mij is dat nooit echt relevant geweest", meent hij. "Ik heb bij Den Haag Van der Kallen meegemaakt en later meneer Wang, die waren ook heel betrokken bij de club. En bij Vitesse idem dito, geen probleem. Nu hebben ze een fase waarin het wat moeizamer gaat. Als trainer begrijp je dat wel vanaf een afstand. Wij hebben uit de laatste vier wedstrijden ook maar één punt gehaald, maar je weet wel wat je hebt gebracht."

"Ik kan mij voorstellen dat de trainer van Vitesse door de resultaten een iets minder vrolijk gevoel heeft. Resultaten is toch waar het om gaat, dat hebben wij ook", vertelt Fraser. "We hebben de heren ontmoet bij de G-dag in Barendrecht, waanzinnige mensen zijn het. Ik hoop met uitzondering van de komende wedstrijd dat het ze uitstekend afgaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!