''De vraag is of Honda gaat spelen bij Vitesse en op welke plek''

0
''De vraag is of Honda gaat spelen bij Vitesse en op welke plek''

Vitesse speelt komend weekend tegen Sparta Rotterdam. De laatste drie Eredivisiewedstrijden werden verloren, dus er staat veel spanning op het uitduel in Rotterdam.

Bjorn Courbois is nieuwsgierig naar Keisuke Honda. Wellicht gunt trainer Leonid Slutskiy hem speeltijd.
"We zijn wel benieuwd", zegt Courbois in De Les van Vites, uitgezonden door De Gelderlander. "De vraag is of hij gaat spelen. En op welke plek? En hoe ziet het systeem van Slutskiy er dan uit?"

"Of Honda de man voor de toekomst is? Hij is een tijdje van de radar geweest. Hij voetbalde in Australië. Zijn discipline is super. En hij brengt ook ervaring mee. Hij is een langzame Honda, ja. Maar zijn voetbalkwaliteiten zijn bekend. Het zou mooi zijn als hij van extra waarde kan zijn."

Henk Fraser is momenteel trainer van de tegenstander van komend weekend. "Fraser is onze succesvolste trainer ooit", zegt Courbois. "Hij heeft in 2017 de KNVB-beker gewonnen (de enige grote prijs in de clubhistorie, red.). Dat vergeten wij nooit."

De focus ligt op de komende twee wedstrijden. Courbois: "Die liggen echt onder een vergrootglas. We hebben resultaat nodig en fatsoenlijk voetbal. Na de uitwedstrijd bij Sparta wacht Heerenveen uit. Dit is een zwaar programma. Ik ben daarom terughoudend. Ik word op dit moment niet warm van Vitesse. Ik verwacht bij Sparta met hangen en wurgen een gelijkspel."
 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!