Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Bero en Dasa met Slowakije en Israël naar play-offs EK 2020

( 0 reacties)
Bero en Dasa met Slowakije en Israël naar play-offs EK 2020

Matúš Bero en Eli Dasa hebben gisteren de laatste kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK in 2020. Zowel het Slowakije (Bero) en Israël (Dasa) hebben zich geplaatst voor de play-offs.

Bero won dinsdagavond de laatste wedstrijd van Azerbeidzjan. De middenvelder van Vitesse startte in de basiself en speelde uiteindelijk de hele wedstrijd. Het thuisland van Bero won in eigen met 2-0. Door de overwinning is Slowakije derde geworden in de poule. 

De andere Vitesse-speler, Dasa, verloor de laatste wedstrijd met Israël. Op bezoek bij Macedonië werd met 1-0 verloren. De rechtsachter van Vitesse speelde de hele wedstrijd. Door de nederlaag eindigden de Israëliërs op de vierde plek in de kwalificatiepoule.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›