Onvrede op Vitesse-tribunes: ''Daar hebben ze geen zin aan''

0
Onvrede op Vitesse-tribunes: ''Daar hebben ze geen zin aan''

Vitesse presteert niet naar behoren de laatste Eredivisie-wedstrijden. Bjorn Courbois, oer-supporter van Vitesse, voelde de slechte resultaten wel aankomen. Dat zegt hij in De Les van Vites.

"Er heerst al weken onvrede op de tribune", vertelt Courbois in gesprek met Lex Lammers van De Gelderlander. "Ik zag achter me op Zuid wel wat gasten weg stiefelen. Ineens doken ze op de hoofdtribune op. Vitesse steekt in een crisis, dat kunnen we niet ontkennen."

"De organisatie staat niet goed", denkt Courbois. "Dat zorgt voor onmacht en irritatie. En je ziet ook nog eens geen enkele verbetering. Er is geen enkele verandering. We gaan door in hetzelfde systeem. De trainer zet de poppetjes niet anders neer. Vreselijk."

Slutskiy verkoos Jay-Roy Grot de laatste wedstrijd boven Tim Matavz. "Dat is bizar", meent Coubois. "Dan zet je Jay-Roy Grot in de spits voor Tim Matavz en in de rust zet je alles weer terug. Ja, dat is een motie van wantrouwen naar je eigen beleid. Verschrikkelijk."

"Mensen hebben geen zin om op vrijdagavond in de kou te zitten in een stadion waar een ploeg niet leuk en attractief voetbal speelt", vertelt de oer-supporter die wordt gewezen op de dalende toeschouwersaantallen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!