Sloetski: ''Qua resultaten is er een crisis, maar qua spel niet''

0
Sloetski: ''Qua resultaten is er een crisis, maar qua spel niet''

Na de derde nederlaag op rij heerste er veel onrust bij Vitesse. Leonid Sloetski tempert die onrust wat en vindt dat Vitesse gewoon door moet gaan.

''In de kleedkamer was er veel frustratie en teleurstelling'', zo begint Sloetski bij FOX Sports. ''We hebben nu drie wedstrijden op rij verloren en er moet wat gaan veranderen. Vandaag was het niet genoeg en het is moeilijk om van een 0-2 achterstand terug te komen. Het is een moeilijke tijd voor iedereen, maar we moeten gewoon doorgaan.''

In de wedstrijd tegen FC Groningen begon Sloetski met Grot in plaats van Matavz in de spits, maar de Sloveniër begon al snel aan zijn warming-up. ''We stonden met 0-2 achter en Matavz is een van de betere spitsen. Ik veranderde wat, maar het werkte niet 100%. Daarna veranderde ik het wéér, maar dat is niet het grootste probleem. Matavz speelde hiervoor ook en toen verloren we ook. Het is meer een algemeen iets. Het is moeilijk om een verklaring te vinden. Qua resultaten is er een crisis, maar qua spel niet'', zo besluit Sloetski.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!