Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Maduro: ''Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken''

( 0 reacties)
Maduro: ''Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken''

Vitesse speelt vrijdagavond de belangrijke wedstrijd tegen FC Groningen. Hedwiges Maduro verwacht veel van Bryan Linssen. In de toekomst verwacht de voormalig profvoetballer dat de aanvaller nog een stapje hogerop kan.

"Bryan is een speler die altijd doelgericht is", vertelt Maduro in gesprek met De Telegraaf. "Hij is niet iemand van een actie om een actie. Alles wat hij doet, is gericht op scoren. Met name zijn koptechniek is erg goed. Bryan laat zien dat goed kunnen koppen niks met lengte, maar alles met timing te maken heeft."

Na dit seizoen is Linssen transfervrij op te pikken. "Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken. Vitesse is subtop, maar ik schat AZ en Feyenoord als club nog iets hoger in. En daar zou hij prima meekunnen. Maar op zijn leeftijd speelt het financiële verhaal ook mee en daarom zou het heel goed kunnen dat zijn volgende club in het buitenland ligt."

"Ik vind hem wel geschikt voor het Spaanse voetbal, maar ook voor het Duitse voetbal, omdat hij een harde werker is die er altijd inkleunt. En in landen als Griekenland en Turkije zou hij met zijn kwaliteiten en wedstrijdinstelling een publiekslieveling kunnen worden. Bij een club als PAOK Saloniki zie ik hem zo meespelen", aldus Maduro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!