'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

Maduro: ''Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken''

( 0 reacties)
Maduro: ''Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken''

Vitesse speelt vrijdagavond de belangrijke wedstrijd tegen FC Groningen. Hedwiges Maduro verwacht veel van Bryan Linssen. In de toekomst verwacht de voormalig profvoetballer dat de aanvaller nog een stapje hogerop kan.

"Bryan is een speler die altijd doelgericht is", vertelt Maduro in gesprek met De Telegraaf. "Hij is niet iemand van een actie om een actie. Alles wat hij doet, is gericht op scoren. Met name zijn koptechniek is erg goed. Bryan laat zien dat goed kunnen koppen niks met lengte, maar alles met timing te maken heeft."

Na dit seizoen is Linssen transfervrij op te pikken. "Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken. Vitesse is subtop, maar ik schat AZ en Feyenoord als club nog iets hoger in. En daar zou hij prima meekunnen. Maar op zijn leeftijd speelt het financiële verhaal ook mee en daarom zou het heel goed kunnen dat zijn volgende club in het buitenland ligt."

"Ik vind hem wel geschikt voor het Spaanse voetbal, maar ook voor het Duitse voetbal, omdat hij een harde werker is die er altijd inkleunt. En in landen als Griekenland en Turkije zou hij met zijn kwaliteiten en wedstrijdinstelling een publiekslieveling kunnen worden. Bij een club als PAOK Saloniki zie ik hem zo meespelen", aldus Maduro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›