'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

Van de Looi voorspelt: ''Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn''

( 0 reacties)
Van de Looi voorspelt: ''Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn''

Bryan Linssen speelt tegenwoordig bij Vitesse, maar heeft ook jaren bij FC Groningen gevoetbald. Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi zag hem in Groningen binnenkomen.

"Bij mij speelde hij meestal als buitenspeler en het was geen speler die vanaf de flank alleen maar een voorzet gaf, maar juist zelf voor rendement zorgde", vertelt Van de Looi in gesprek met De Telegraaf. "Bryan is een slimme speler, die een heel goed gevoel heeft voor het moment waarop hij de zestien in moet komen en ook vaak goed staat voor de afvallende bal. Dat is geen toeval."

De bondscoach ziet nog wel een overstap voor Linssen. "Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Die zullen niet snel een speler van 29 gaan halen. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn. In dit Feyenoord speelt hij zo mee. Maar misschien is een buitenlands avontuur wel wat voor hem na zoveel jaar in Nederland."

"Bryan is sowieso een jongen die een beetje getriggerd moet worden. Dan is hij op zijn best. Een stapje hoger zou daarom niet slecht zijn voor hem. Ik vind hem een ideale speler voor de Duitse competitie. Hij kan goed lopen, wil hard werken, kan ruimtes bestrijken en pikt zijn goals mee. In Duitsland zou hij heel goed passen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›