Buijs over Vitesse: "Ze beschikken over gevaarlijke spelers''

0
Buijs over Vitesse: "Ze beschikken over gevaarlijke spelers''

FC Groningen gaat vrijdagavond de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse tegemoet. Trainer Danny Buijs hoopt dat zijn ploeg de goede resultaten een vervolg kunnen geven in Arnhem.

"We moeten er nu juist voor zorgen dat we de vorm van afgelopen zondag doortrekken in de komende periode", vertelt de trainer in gesprek met FC Groningen TV. "We hebben centrale verdedigers gezien die durven in te dribbelen, spelers die diepte hebben zonder bal en spelers die vooruit durven te draaien en te spelen."

Buijs is ook positief gestemd over Vitesse. "Zij beschikken over gevaarlijke spelers, die makkelijk een goal kunnen maken en daarnaast over een paar jongens die een verleden bij FC Groningen hebben. Vorig seizoen hebben we gezien dat dit iets extra’s bij hen kan losmaken. We hebben zelf niet de ploeg om andere teams te kunnen onderschatten. Maar we zijn zelf ook heel moeilijk te verslaan als wij ons niveau halen en daarnaast de organisatie op orde hebben. Met de interlandperiode op komst, willen we graag een gunstig resultaat boeken in Arnhem."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!