Linssen houdt hoofd koel: ''Dan is er ook niks aan de hand''

0
Linssen houdt hoofd koel: ''Dan is er ook niks aan de hand''

Bryan Linssen hoopte vrijdag op een passend antwoord op het spel van Vitesse de afgelopen weken. De afgelopen twee wedstrijden in de Eredivisie werden kansloos verloren.

"Je hebt de beleving op de training gezien denk ik", zegt Linssen tegen de verslaggever van Omroep Gelderland. "Die was er genoeg. Maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Iedereen heeft dit soort wedstrijden er in een seizoen tussen zitten en dat is ons nu ook overkomen. Tegen Groningen moeten we dat herstellen en die nederlagen snel gaan omzetten. Dan is er ook niks aan de hand."

Er is gemor onder de supporters. "Het is frustrerend", vertelt Linssen. "Je wil dit niet, maar het gebeurt toch. Maar als we erin blijven hangen, krijgen we pas echt een probleem. Het moet een incident zijn geweest."

Linssen zag dat Honda de afgelopen week aansloot bij Vitesse. "Je ziet dat hij het spelletje beheerst, heerlijk om mee te voetballen. Het is een speler met extra kwaliteiten en die zijn natuurlijk altijd welkom. Dit is niet zo maar iets. Maar het is nu ook niet zo dat we met hem even van Barcelona gaan winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!