'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

BREAKING| Officieel: Honda tekent contract bij Vitesse

( 0 reacties)
BREAKING| Officieel: Honda tekent contract bij Vitesse

Keisuke Honda voetbalt dit seizoen bij Vitesse. De Japanner trainde al even mee met de Arnhemmers en een contract leek slechts een kwestie van tijd. Woensdagmiddag is naar buiten gekomen dat het er dus definitief van komt.

Leonid Slutskiy is erg blij Honda toe te voegen aan zijn selectie. "Honda brengt specifieke kwaliteiten mee”, vertelt de trainer in gesprek met De Gelderlander. "Hij kan zo instappen. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten."

De coach heeft plannen met de Japanner. "Ik zie een rol voor hem centraal, maar is ook een optie op rechts. Daar is Oussama Tannane immers weggevallen (knieblessure, red.). Hij wil naar de Olympische Spelen van Tokio. Dat is zijn grote doel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›