'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Vitesse start met Pasveer tegen VVV-Venlo: ''Ik kan spelen''

( 0 reacties)
Vitesse start met Pasveer tegen VVV-Venlo: ''Ik kan spelen''

Remko Pasveer gaat zaterdagavond in de basis beginnen bij Vitesse. De Arnhemmers nemen het dan op tegen VVV-Venlo. Navarone Foor start na alle waarschijnlijkheid als vervanger van Oussama Tannane. 

Dat Pasveer in de basis ging beginnen, was nog niet helemaal duidelijk. "Ik kreeg maandag een bal op de pols", vertelt Pasveer in gesprek met De Gelderlander. "Daarna had ik wat last. Er zijn voor de zekerheid röntgenfoto’s gemaakt. Die boden uitsluitsel. De pols doet een beetje pijn. Maar dat is nauwelijks noemenswaardig. Ik kan spelen tegen VVV. Ik neem geen onnodige risico’s."

Deze week kwam ook naar buiten dat Tannane voorlopig niet inzetbaar is voor de ploeg van Leonid Slutskiy. Foor is de meeste logische vervanger voor de Marokkaanse spelmaker.

Vermoedelijke opstelling: Pasveer; Dasa, Doekhi, Obispo, Clark; Foor, Bazoer, Bero, Linssen; Dicko, Matavz.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›