Hoofd Voetbal Academie van Vitesse vindt nieuwe baan bij KNVB VIDEO | Miazga neemt afscheid van publiek: ''Fantastisch moment'' ''Linssen maakt er altijd meer dan Larsson, dat weet ik zeker'' FEITEN | Linssen bezig aan beste Vitesse-seizoen ooit? Sturing en Linssen storen zich aan VAR: ''Maakt je onzeker''

Vitesse start met Pasveer tegen VVV-Venlo: ''Ik kan spelen''

( 0 reacties)
Vitesse start met Pasveer tegen VVV-Venlo: ''Ik kan spelen''

Remko Pasveer gaat zaterdagavond in de basis beginnen bij Vitesse. De Arnhemmers nemen het dan op tegen VVV-Venlo. Navarone Foor start na alle waarschijnlijkheid als vervanger van Oussama Tannane. 

Dat Pasveer in de basis ging beginnen, was nog niet helemaal duidelijk. "Ik kreeg maandag een bal op de pols", vertelt Pasveer in gesprek met De Gelderlander. "Daarna had ik wat last. Er zijn voor de zekerheid röntgenfoto’s gemaakt. Die boden uitsluitsel. De pols doet een beetje pijn. Maar dat is nauwelijks noemenswaardig. Ik kan spelen tegen VVV. Ik neem geen onnodige risico’s."

Deze week kwam ook naar buiten dat Tannane voorlopig niet inzetbaar is voor de ploeg van Leonid Slutskiy. Foor is de meeste logische vervanger voor de Marokkaanse spelmaker.

Vermoedelijke opstelling: Pasveer; Dasa, Doekhi, Obispo, Clark; Foor, Bazoer, Bero, Linssen; Dicko, Matavz.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!