Hoofd Voetbal Academie van Vitesse vindt nieuwe baan bij KNVB VIDEO | Miazga neemt afscheid van publiek: ''Fantastisch moment'' ''Linssen maakt er altijd meer dan Larsson, dat weet ik zeker'' FEITEN | Linssen bezig aan beste Vitesse-seizoen ooit? Sturing en Linssen storen zich aan VAR: ''Maakt je onzeker''

''VVV gaat veel strijd leveren, daar moeten we slim mee omgaan''

( 0 reacties)
''VVV gaat veel strijd leveren, daar moeten we slim mee omgaan''

Jay-Roy Grot speelt komend weekend tegen zijn voormalige club: VVV-Venlo. De aanvaller heeft een mooie tijd gehad in Limburg en kijkt uit naar het weerzien. Ook denkt Grot dat Vitesse er met de drie punten vandoor gaat.

Grot heeft nog veel vrienden bij VVV. "Zeker, ik heb veel vrienden gemaakt daar", vertelt Grot, die verschillende periodes had in Venlo. "De start was ok, maar daarna had ik een moeilijke periode. Uiteindelijk ging het l beter en maakte ik ook meer doelpunten." Uiteindelijk eindigde dat aantal op zes.

De aanvaller ziet logischerwijs verschillen tussen de twee ploegen. "Vitesse gaat voor de Europa League en VVV ging voor handhaving in de Eredivisie." Grot heeft liever veel de bal. "Dus in dat opzicht speel ik liever bij Vitesse" 

De Arnhemmers gaan een moeilijk wedstrijd tegemoet. "Ik denk dat VVV veel strijd gaat leveren, en daar moeten wij slim mee omgaan." De voorspelling van Grot is duidelijk: "Wij gaan winnen natuurlijk", aldus de aanvaller in gesprek met Vitesse TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!