'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

''VVV gaat veel strijd leveren, daar moeten we slim mee omgaan''

( 0 reacties)
''VVV gaat veel strijd leveren, daar moeten we slim mee omgaan''

Jay-Roy Grot speelt komend weekend tegen zijn voormalige club: VVV-Venlo. De aanvaller heeft een mooie tijd gehad in Limburg en kijkt uit naar het weerzien. Ook denkt Grot dat Vitesse er met de drie punten vandoor gaat.

Grot heeft nog veel vrienden bij VVV. "Zeker, ik heb veel vrienden gemaakt daar", vertelt Grot, die verschillende periodes had in Venlo. "De start was ok, maar daarna had ik een moeilijke periode. Uiteindelijk ging het l beter en maakte ik ook meer doelpunten." Uiteindelijk eindigde dat aantal op zes.

De aanvaller ziet logischerwijs verschillen tussen de twee ploegen. "Vitesse gaat voor de Europa League en VVV ging voor handhaving in de Eredivisie." Grot heeft liever veel de bal. "Dus in dat opzicht speel ik liever bij Vitesse" 

De Arnhemmers gaan een moeilijk wedstrijd tegemoet. "Ik denk dat VVV veel strijd gaat leveren, en daar moeten wij slim mee omgaan." De voorspelling van Grot is duidelijk: "Wij gaan winnen natuurlijk", aldus de aanvaller in gesprek met Vitesse TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›