'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

Linssen draagt regenboogband: ''Ik ben er erg trots op''

( 0 reacties)
Linssen draagt regenboogband: ''Ik ben er erg trots op''

Dit weekend dragen alle aanvoerders van de Eredivisie een regenboogband. Daarmee willen de clubs een statement maken voor de homoacceptatie in de voetbalwereld. Ook Vitesse-aanvoerder Bryan Linssen draagt de band, met trots. 

"Ik respecteer iedereen zoals diegene is. Dat wil ik zo graag laten zien", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. De acceptatie in de voetbalwereld is nog niet groot. Linssen denkt ook dat het moeilijk is om als voetballer 'uit de kast' te komen. "Spreekkoren van de tribunes, bij het uitstappen van bus en de opinie van heel Nederland." 

Linssen is in elk geval blij dat hij de band mag dragen aankomend weekend. "Dit zijn dingen waar je je als speler kan verbinden aan iets goeds. Dus ik ben er erg trots op", aldus de rappe aanvaller van Vitesse..

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›