'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

''Ik heb niet meteen het idee dat Vitesse dit volhoudt''

( 0 reacties)
''Ik heb niet meteen het idee dat Vitesse dit volhoudt''

Vitesse gaat komend weekend op bezoek bij VVV-Venlo. Bij een overwinning van de Arnhemmers nestelen ze zich nog steviger in de top vier van de Eredivisie. Oer-supporter Bjorn Courbois ziet ook dat het duel een belangrijke wordt.

"Dit is een kans om stevig in de top vier te blijven", vertelt hij in gesprek met De Gelderlander. Europees voetbal is hét doel. "Wij als supporters hebben een mooi liedje: ‘Barcelona en Milaan, Vitesse Arnhem komt er aan’. Maar ik ben op mijn hoede."

Courbois is ook kritisch. "Vitesse begeeft zich in voetbaltechnisch opzicht op zo’n dun koordje dat we er ook zo een keer van kunnen afvallen. Ik heb niet meteen het idee dat Vitesse dit volhoudt. Oussama Tannane is ook geblesseerd, dus worden de keuzes voor de trainer beperkt. In de geest van Sloetski: VVV wordt een very difficult game", aldus Courbois.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›