Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Vroegh over nederlaag: ''Zonde, maar het spel was goed''

( 0 reacties)
Vroegh over nederlaag: ''Zonde, maar het spel was goed''

Patrick Vroegh baalt van de nederlaag in Antwerpen, tegen Royal Antwerp FC. Het oefenduel ging onnodig met 2-1 verloren. Vroegh zag een goed Vitesse dat beter moest omgaan met de kansen.

De middenvelder heeft ook maar een woord voor de nederlaag: "Zonde. Als je kijkt naar het begin van de wedstrijd starten we goed en krijgen we kansen. Daarvan maken wij er maar eentje, terwijl dat er wel twee of drie konden zijn", zegt hij in gesprek met Vitesse TV. "Het gebeurd niet, maar het spel was goed. Uit een counter krijgen we dan een lullig doelpunt tegen dat niet mag gebeuren."

"De tweede helft zakt het in, en krijgen we een slordige tweede goal tegen", gaat Vroegh verder. "Op het laatst pakken we het dan wel weer op, alleen maken we die 2-2 niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›