Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Vitesse publiceert jaarverslag: verlies van ruim 16 miljoen euro

( 0 reacties)
Vitesse publiceert jaarverslag: verlies van ruim 16 miljoen euro

Vitesse presenteerde vanavond haar jaarverslag over seizoen 2018/2019, waarin een verlies te zien is van ruim 16 miljoen euro. Een groot contrast met de cijfers van het voorgaande seizoen, toen de club zeer positieve resultaten boekte. 

"We hebben toen exceptionele goede cijfers kunnen overleggen, met een positief resultaat van negen miljoen euro. Dat was vooral te danken aan een aantal forse transfers en deelname aan de groepsfase van de UEFA Europa League", legt algemeen directeur Pascal van Wijk uit. 

De negatieve cijfers van dit jaar komen voor Van Wijk dan ook niet echt als een verrassing. "Aangezien we in boekjaar 2018/2019 in Europees verband niet zijn doorgedrongen tot de groepsfase en omdat in dat boekjaar slechts een aantal kleinere transfers zijn opgenomen, wisten we dat de cijfers er dit jaar anders uit zouden zien. Het is een ingecalculeerde stap die we nu terugzetten". 

Met het oog op komend jaar is Van Wijk positief: "Vooruitlopend op het boekjaar van seizoen 2019/2020 verwachten we volgend jaar weer een stap in de goede richting te zetten, met name dankzij klinkende transferinkomsten van de afgelopen periode". 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!