Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

'Vitesse zou zomaar eens derde kunnen worden dit seizoen'

( 0 reacties)
'Vitesse zou zomaar eens derde kunnen worden dit seizoen'

Vitesse staat momenteel vierde op de Eredivisie-ranglijst. Oer-supporter Bjorn Coubois vertelt bij De Les van Vites dat een derde plek in het huidige seizoen helemaal niet onhaalbaar is voor de Arnhemmers. 

Momenteel speelt Vitesse nog geen geweldig voetbal, maar pakt het wel punten. "De compensatie zit voor ons in de strijd die dit team levert", concludeert Courbois in gesprek met De Gelderlander. "Voorlopig zijn we positief. In GelreDome was de stemming na het duel met FC Utrecht bijzonder goed."

 "De cijfers zijn voor de fans geweldig", zegt Courbois. "Het is allemaal nog vroeg, maar op deze manier doet Vitesse goed mee. We blijven wel voorzichtig. De blessures komen er aan en we hebben geen al te brede selectie."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›