''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Het is allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen'' VIDEO | Voormalig Vitesse-speler Rashica even op bezoek in GelreDome Linssen kampt met gekneusde voet; beschikbaarheid PEC Zwolle onzeker

Vreven ontslagen in België na teleurstellende seizoensstart

( 0 reacties)
Vreven ontslagen in België na teleurstellende seizoensstart

Stijn Vreven is woensdag ontslagen bij het Belgische Beerschot VA. De voormalige speler van Vitesse kende met zijn club een teleurstellende seizoensstart waardoor hij na negen duels op straat is gezet bij de club uit Antwerpen.

Vreven was vorig seizoen nog dichtbij promotie naar het hoogste Belgische niveau. In de onderlinge finale trok de ploeg van Vreven uiteindelijk aan het kortste eind. Met NAC Breda wist de oefenmeester in het verleden wél te promoveren. 

Vreven, die in het verleden onder meer uitkwam voor Mechelen, KAA Gent, Kaiserslautern, Vitesse en ADO Den Haag, wordt bij Beerschot opgevolgd door Hernan Losada. Hij speelde in het verleden nog een seizoen bij SC Heerenveen. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!