Cornelisse geniet bij Vitesse: ''Ik vind het echt heel erg leuk''

0
Cornelisse geniet bij Vitesse: ''Ik vind het echt heel erg leuk''

Voor Tim Cornelisse is het zaterdagavond een speciaal treffen tussen FC Utrecht en Vitesse. De voormalig verdediger was jarenlang in dienst van de Domstedelingen, maar werkt al geruime tijd bij Vitesse in de jeugdopleiding.

"Ik werk inmiddels vijf jaar in dienst van de Academie van Vitesse. Heb allerlei leeftijden gehad. Zowel de Onder 13, Onder 16, Onder 17 en Onder 19. Ik vind het heel leuk om met die jongens te werken. Dat is echt heel leuk", begint de voormalig rechtsback van onder meer FC Twente, FC Utrecht en Vitesse in gesprek met FC Utrecht TV.

Cornelisse heeft zijn eigen methode om zo goed en duidelijk mogelijk over te komen op de jeugdige talenten. "Laatst heb ik ze een video over Robin van Persie laten zien, dat hij zijn bewondering over Bergkamp liet zien. Hij gaf aan altijd 100% te gaan. Dat soort filmpjes wil ik laten zien aan de jeugd om het doel na te streven."

"Af en toe scoorde ik heel erg mooi. Ik heb een heel mooie tijd gehad bij FC Utrecht", vervolgt Cornelisse, die van dichtbij het overlijden van Di Tomasso meemaakte. "Je ziet hoe dichtbij het is. Je ziet hoe mooi de supporters zijn. Het is soms heel triest om terug te kijken, maar soms is het ook heel mooi om terug te kijken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!