''Merkwaardig dat Vitesse niet tijdig inspeelde op het dreigende vertrek''

0
''Merkwaardig dat Vitesse niet tijdig inspeelde op het dreigende vertrek''

Met het vertrek van Vyacheslav Karavaev naar Zenit Sint-Petersburg leek Julian Lelieveld de enige rechtsback in de selectie van trainer Leonid Slutskiy. Totdat Vitesse zich een week na de transferdeadline nog versterkte met de Israëlische rechtsback Eli Dasa.

"De Vitesse-transfer van Eli Dasa is een mooi voorbeeld van hoe zo’n lastminutedeal tot stand komt. Td Mo Allach heeft uit zijn tijd bij Maccabi Haifa Israëlische contacten en voormalig Vitesse-speler Sheran Yeini was een ploeggenoot van Dasa in Tel Aviv", schrijft Voetbal International-verslaggever Chris Tempelman in het weekblad.

"De rechtsachter is bovenal gewoon een twintigvoudig Israëlisch international die afgelopen week nog met de nationale ploeg tegen Noord-Macedonië speelde. Zeker geen gekunstelde optie dus als vervanger van Vyacheslav Karavaev", vervolgt hij,

Toch vindt Tempelman het vreemd dat Vitesse zo laat reageeerde. "Op z’n zachtst gezegd wel merkwaardig dat Vitesse niet tijdig inspeelde op het dreigende vertrek van de Russische rechtsachter, aangezien de geruchten dat hij naar zijn vaderland terug zou keren al maanden heel hardnekkig waren", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!