Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Mount maakt indruk: ''Wát een spectaculaire ontwikkeling''

( 0 reacties)
Mount maakt indruk: ''Wát een spectaculaire ontwikkeling''

Mason Mount speelde enkele seizoenen geleden nog bij Vitesse, maar speelt nu in de basis bij Chelsea. De ontwikkelingen worden gevolgd, ook door Voetbal International. Tom Knipping prijst zowel de middenvelder als Vitesse.

"Vaak is Vitesse bekritiseerd, omdat moederclub Chelsea in de loop der jaren een stuk of dertig spelers dropte, veelal de derde garnituur. Maar het voordeel van zo'n alliantie is dat je soms een toekomstige topspeler aan het werk ziet in de Eredivisie", vertelt Knipping in VI Deelt Uit.

"Mason Mount is zo'n uitzondering", gaat hij verder. "Na een succesvolle stage in het Gelredome (en bij Derby County), steelt Mount nu de show bij Chelsea en debuteerde de twintigjarige uit Portsmouth als Engels international. Wát een spectaculaire ontwikkeling."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›