Pasveer: ''Het was een heel onrustige periode in mijn leven''

0
Pasveer: ''Het was een heel onrustige periode in mijn leven''

Remko Pasveer draait al een tijdje mee in het profvoetbal. De doelman speelde onder meer bij FC Twente, Heracles en PSV. In 2017 kwam hij bij Vitesse. Mentaal was het een zwaar begin voor Pasveer.

Zijn vader en tevens keeperstrainer, Eddy, was net onder het mes geweest. "Toen ik bij Vitesse kwam, had hij net een openhartoperatie gehad waarbij complicaties optraden door herseninfarcten tijdens of na de operatie."

Een spannende tijd voor familie Pasveer. "Het was heel erg afwachten of het goed zou komen. Het was een heel onrustige periode in mijn leven. Dat zijn toch allemaal spanningen die je met je meedraagt. Een thuissituatie werkt altijd door naar het veld."

"Je kan dan nooit helemaal vrijuit spelen, maar het mag geen excuus zijn en zo heb ik het ook nooit gebruikt", legt Pasveer uit in gesprek met De Telegraaf. "Op dat moment presteerde ik gewoon wisselvallig. Dan raak je je plek kwijt en moet je zorgen dat je terugknokt. Dat heb ik gedaan."

Het gaat nu weer beter met zijn vader. "Hij heeft rust in zijn leven. Zijn werk als fysiotherapeut kan hij niet meer doen en hij is bezig met andere dingen. Hij komt regelmatig kijken bij onze wedstrijden, gaat vaak langs bij de kleinkinderen en speelt walking football in Enschede. Daar kan hij echt van genieten, dat is heel positief", aldus Remko Pasveer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!