VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

'Positiviteit' bij Vitesse: ''Leuk dat we bovenaan staan''

( 0 reacties)
'Positiviteit' bij Vitesse: ''Leuk dat we bovenaan staan''

Vitesse staat na vijf speelronden bovenaan in de Eredivisie. Remko Pasveer ziet dat alles nu even de juiste kant op valt. Volgens hem geeft dat veel positiviteit binnen de club.

"Het is natuurlijk wel leuk dat we bovenaan staan", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. "Het is het bewijs dat we goed aan het seizoen zijn begonnen. Het gevoel is goed en dat willen we ook vasthouden. Als je een goed gevoel hebt, neem je dat mee de wedstrijden in."

Het valt allemaal net goed. "Een bal die er normaal invalt, tik je er dan net uit. Of in aanvallend opzicht gaat de bal er net wel in. Dat zie je in de wedstrijd tegen AZ, waar we er toch een overwinning uitslepen. En dat geeft iedereen alleen maar meer positiviteit en energie."

Tegen PSV zou Vitesse de eerste plaats sterker in handen kunnen nemen. Maar zo gezegd is nog niet gedaan tegen de Eindhovenaren. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›