VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen PSV en Vitesse bekend

( 0 reacties)
KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen PSV en Vitesse bekend

De KNVB heeft Pol van Boekel aangesteld om de wedstrijd tussen Vitesse en PSV in goede banen te leiden. Het duel wordt zaterdagavond om 20.45 uur gespeeld.

Van Boekel wordt in het Philips Stadion bijgestaan door assistent-scheidsrechters Johan Balder en Richard Brondijk. De KNVB heeft Christiaan Bax aangewezen als vierde official. Jeroen Manschot is aangesteld als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Don Frijn.

Met PSV treft Vitesse zaterdagavond de nummer drie van de Eredivisie. De ploeg van trainer Leonid Slutskiy verloor nog niet in de eerste vijf competitiewedstrijden. Wel speelden de Arnhemmers tweemaal gelijk. PSV, dat één wedstrijd minder speelde, heeft één punt minder dan Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›