Lelieveld staat voor doorbraak: ''Heb niet voor niets daar gespeeld''

0
Lelieveld staat voor doorbraak: ''Heb niet voor niets daar gespeeld''

Julian Lelieveld lijkt nu echt voor zijn doorbraak bij Vitesse te staan. Max Clark kampt met een hoofdblessure en dus is Lelieveld nu topkandidaat voor zijn positie. 

In juli 2015 debuteerde hij bij Vitesse. Nu, ruim vier jaar later, staat de teller op 'slechts' zes duels. "Mijn geduld bij Vitesse wordt flink op de proef gesteld. Nu dient zich een kans aan. Daar ben ik me heel goed van bewust", geeft Lelieveld aan in gesprek met De Gelderlander.  

Lelieveld verwacht veel, nu Clark geblesseerd is. "We hebben, momenteel, geen tweede linksback in de selectie. Dan kom je al snel bij de rechtsback uit. Hoewel mij niets is verteld, heb ik natuurlijk niet voor niets een helft als linksback gespeeld bij Jong Vitesse (tegen Jong FC Twente, red.). Dat is een serieuze test."

De verdediger rekent komend weekend dan ook op een basisplaats. "Ik verwacht zondag tegen AZ ook wel te spelen", stelt hij. "Ik viel tegen Heracles al in voor Max Clark. Het zou teleurstellend zijn als ik niet speel. Veel opties zijn er niet." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!