Bazoer: ''Daar kon ik ook naartoe, maar Vitesse voelde nog beter''

0
Bazoer: ''Daar kon ik ook naartoe, maar Vitesse voelde nog beter''

Riechedly Bazoer wil bij Vitesse laten zien waarom hij in zijn tijd bij Ajax al op jonge leeftijd uitgroeide tot Oranje-international. De 22-jarige middenvelder is dan ook blij dat hij het vertrouwen krijgt in Arnhem.

"Ik heb ervoor gekozen om weer te voetballen en mezelf weer op de kaart te zetten, ik wil Vitesse helpen. Ik ken de competitie; als je hier een hoog niveau haalt, kun je ook weer een volgende stap zetten", zget Bazoer in gesprek met Voetbal International. "Natuurlijk kan ik ergens veel meer verdienen, maar alleen geld maakt echt niet gelukkig."

Bazoer kon ook bij FC Utrecht blijven, en AZ wilde hem ook. "Maar Mo gaf meteen al de doorslag. Mo Allach, ja. Ik ken Mo al een tijd vanuit de KNVB waar ik in alle jeugdselecties speelde. Toen had ik al een sterke band met hem. Nu belde hij en had een sterk plan. Kijk naar Ødegaard, kijk naar andere jongens die hier beter zijn geworden. Ik kon ook naar AZ, maar dit voelde nog beter", vervolgt hij.

"Ik heb nu echt zin om hier bij Vitesse te laten zien dat ik nog steeds kan voetballen", geeft de middenvelder aan. "Ik heb honderd procent zelfvertrouwen, maar iedereen denkt dat die stijgende lijn alleen omhoog gaat. Niet dus."

Met het Nederlands elftal houdt Bazoer echter nog altijd rekening. "Ik reken erop dat ik weer terug kan komen. Waarom zou ik niet voor Oranje kunnen spelen? Ik heb dat wel in mijn achterhoofd. Nee, niet in mijn voorhoofd. Als ik laat zien wat ik kan, dan komt de rest wel", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!