Pothuizen: ''Mensen denken dat ik alleen maar aan het zuipen was''

0
Pothuizen: ''Mensen denken dat ik alleen maar aan het zuipen was''

Patrick Pothuizen bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij Vitesse. De 47-jarige voormalig profvoetballer, die meerdere jaren op de loonlijst stond bij de club uit Arnhem, is sowieso tevreden over zijn eigen loopbaan. 

"Drie bekerfinales gespeeld, één gewonnen, kampioen met Dordrecht, 420 wedstrijden in de Eredivisie en Europees voetbal gespeeld met drie clubs: Vitesse, FC Twente en NEC. Niet slecht voor een gezelligheidsvoetballer", reageert hij in gesprek met Voetbal International. 

"En 84 gele kaarten, ja", vervolgt Pothuizen. "Een record dat waarschijnlijk nooit meer wordt verbroken. Van mijn stempel kom ik nooit meer af. Fuck it, ik heb er schijt aan. Ik heb als speler niet altijd slimme dingen gedaan, maar je moet ook léven", legt hij uit. 

"Niet als een monnik, er is ook een tussenweg", benadrukt Pothuizen. "Mensen denken dat ik alleen maar aan het zuipen was, dat is niet zo. Anders had ik echt niet bereikt wat ik héb bereikt en had ik het niet zo lang volgehouden", besluit hij realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!