''Je kunt het vergelijken met Ajax dat tegen Vitesse speelt''

0
''Je kunt het vergelijken met Ajax dat tegen Vitesse speelt''

Volgens Eyong Enoh is Ajax de onbetwiste favoriet in het tweeluik met APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League. De voormalig Ajax-middenvelder, die zelf onder contract staat bij Olympiakos Nicosia, stelt dat de topclub van Cyprus eenzelfde niveau heeft als een Eredivisie-subtopper.

"APOEL heeft niet specifiek een erge zwakte. Het is meer dat ze overall net tekort komen", zegt Enoh in gesprek met Ajax Showtime. "Je kunt het vergelijken met Ajax dat tegen Vitesse of FC Utrecht speelt. Dan zeg je ook niet vaak dat Ajax heeft geprofiteerd van de zwaktes van Vitesse of FC Utrecht, want in die wedstrijden is Ajax kwalitatief simpelweg meestal veel sterker."

"Ajax kan in een hoger tempo voetballen en bovendien heeft Ajax de individuele klasse om een wedstrijd te beslissen. Ik denk dat dat tegen APOEL ook het geval zal zijn", vervolgt de Kameroener. "Ik denk dat Ajax het tegen PAOK moeilijker heeft gehad dan dat het tegen APOEL gaat krijgen. PAOK heeft betere, fysiekere en meer ervaren spelers dan APOEL en bleek tegen Ajax tactisch goed onderlegd te zijn", aldus Enoh.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!