Karavaev in belangstelling van Zenit: ''Zeg nooit, nooit''

0
Karavaev in belangstelling van Zenit: ''Zeg nooit, nooit''

Vjatsjeslav Karavaev speelt al langere tijd bij Vitesse en staat mogelijk voor een vertrek, al wil de Rus daar niets over kwijt. Hij wil het vooral over de afgelopen wedstrijden hebben.

"We hebben een prima start achter de rug en moeten zo doorgaan. Uitwedstrijden zijn zwaarder normaal gesproken, maar we willen proberen overal de baas te zijn", begint Karavaev in gesprek met Omroep Gelderland. "Je wil altijd beter. Maar het klopt, ik speel altijd mijn eigen spel en dat is ook dit seizoen in balbezit belangrijk zijn en mezelf steeds inschakelen. Wij moeten als Vitesse altijd naar onszelf kijken vind ik."

Karavaev weet nog niet of hij ook dit seizoen bij Vitesse blijft. De Russische verdediger staat in de belangstelling van Zenit St. Petersburg, dat 3 miljoen euro wil betalen. "Zeg nooit nooit, ik kan er niet veel over zeggen nu. Nee, ik heb met niemand gesproken. Nu ben ik bij Vitesse en concentreer ik me op dit seizoen. Het is goed mogelijk dat ik blijf", zegt de 24-jarige verdediger, die werd overgenomen van Sparta Praag.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!