Gong langdurig uit de roulatie: ''Heel triest voor hem''

0
Gong langdurig uit de roulatie: ''Heel triest voor hem''

Vitesse kan voorlopig geen beroep doen op Hilary Gong. De aanvaller heeft een opnieuw knieblessure opgelopen.

De precieze aard van de kwetsuur bij de Nigeriaan is nog niet bekend. Er volgt binnenkort een second opinion om daar duidelijkheid over te krijgen, maar het is al wel zeker dat Gong opnieuw langdurig uit de roulatie is.

"Heel triest voor hem, maar zo is het leven", bevestigt trainer Leonid Slutskiy in gesprek met De Telegraaf. Gong kampte vorig seizoen ook al lange tijd met een knieblessure. De rechtsbuiten speelde tot dusver pas zeven competitiewedstrijden in de hoofdmacht van Vitesse. Dit seizoen mocht Gong een klein half uur invallen in het thuisduel met Ajax.

"Uit onderzoek is gebleken dat het weer niet goed is met zijn knie", geeft Slutskiy aan. "Er zal eerst nog een second opinion volgen, voordat we officieel zeggen wat er aan de hand is. We weten nu al, dat hij er lang uit zal liggen. Of dat weer zo lang zal zijn als in het afgelopen seizoen, weet ik niet. Ik ben geen dokter. Het is een erg vreemde situatie, omdat niemand begrijpt wanneer dit nieuwe probleem is ontstaan. Hilary zelf ook niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!