Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Grot dolgelukkig: ''Een jongensdroom die nogmaals uitkomt''

( 0 reacties)
Grot dolgelukkig: ''Een jongensdroom die nogmaals uitkomt''

Jay-Roy Grot voelt zich op zijn plek bij Vitesse. De fysiek ijzersterke aanvaller maakte tegen Willem II (0-2) zijn basisdebuut en dat vertrouwen luisterde hij direct op met een treffer. Deze week plakte hij zijn naam op de Heldenwand. 

"Dit is geweldig. Het is een jongensdroom die nogmaals uitkomt. Ik heb wel vaker mijn debuut gemaakt voor een club. Maar voor Vitesse is dat extra mooi", vertelt Grot, die in het thuisduel met Ajax ook al minuten maakte. "Dat was ook bijzonder. Het was de eerste keer dat ik namens Vitesse in GelreDome speelde."

Grot kwam deze zomer over van het Engelse Leeds United. "De eerste maanden zijn me heel relaxt bevallen. Het is gezellig en ik voelde me gelijk welkom. Voor mij is het snel gegaan, ik zit er lekker in en voel goed. Ik hoop dat mijn naam op de wand in de toekomst groter wordt", besluit hij voor de camera van Vitesse TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›