Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Transfernieuws bij Vitesse: ''We volgen hem al geruime tijd''

( 0 reacties)
Transfernieuws bij Vitesse: ''We volgen hem al geruime tijd''

Technisch manager Mike Willems van PEC Zwolle is maar wat blij met de komst van Thomas Bruns naar de provinciehoofdstad. De 27-jarige middenvelder van Vitesse speelt het komende seizoen in het blauw-wit. 

"Thomas volgen wij natuurlijk al geruime tijd. Hij heeft in het verleden laten zien een echte teamplayer te zijn", zegt Willems op het digitale thuis van PEC Zwolle. "Bij Vitesse kwam hij te weinig aan spelen toe, maar vorig seizoen bij FC Groningen bloeide hij weer op."

Bruns maakte indruk bij FC Groningen. "De Thomas Bruns zoals we hem daar hebben zien spelen, is voor onze club zeker een aanwinst. Daarbij heeft hij al bijna tien jaar ervaring in de Eredivisie en dat kan hij weer overbrengen op de jongere spelers binnen de selectie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›