Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Bruns blij met nieuwe club: ''Altijd contact met hem gehouden''

( 0 reacties)
Bruns blij met nieuwe club: ''Altijd contact met hem gehouden''

Thomas Bruns is blij dat hij het restant van het seizoen voor PEC Zwolle speelt. De middenvelder van Vitesse wordt voor één jaar gehuurd door de club uit Overijssel.

"Met trainer John Stegeman heb ik sinds mijn vertrek uit Almelo altijd contact gehouden. Dus ook toen hij de overstap maakte naar PEC Zwolle hebben we met elkaar gesproken. Het voelt goed om weer met hem de samenwerking aan te gaan", zegt Bruns op de clubsite van zijn nieuwe werkgever.

Bruns was bij Vitesse op een zijspoor geraakt. "Ik wil bij PEC Zwolle het plezier weer terug vinden in het voetbal. Dit seizoen wil ik belangrijk zijn voor het team en een bijdrage leveren aan de weg naar boven die we gaan inslaan", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›