Oosting benieuwd naar Jong Vitesse: ''Dat staat nu nog meer voorop''

0
Oosting benieuwd naar Jong Vitesse: ''Dat staat nu nog meer voorop''

Voor Jong Vitesse start vanavond de competitie met een thuiswedstrijden tegen de beloften van SC Heerenveen. Op Papendal wordt er dinsdagavond om 18.30 uur afgetrapt door de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Jong Vitesse heeft zich teruggetrokken uit de voetbalpiramide en speelt weer in de beloftencompetitie. Hierdoor werkt Oosting niet langer met een vaste spelersgroep. "De individuele ontwikkeling van een speler staat nu nog meer voorop", vertelt hij op de clubsite van Vitesse. 

"De spelers kunnen vrijuit voetballen en laten zien welke potentie ze in zich hebben. Ik ben benieuwd hoe onze talenten zich staande gaan houden in een competitie met een prima niveau. Door middel van deze opzet proberen we de stap van de academie naar het eerste elftal kleiner te maken", luidt het vervolg.

De voorbereiding van Jong Vitesse liep in ieder geval crescendo. Het Fletcher Top Toernooi werd als winnaar afgesloten en de Arnhemmers incasseerden geen enkel tegentreffer. "Dat hebben we uitstekend gedaan. We hebben geleerd om wedstrijden naar onze hand te zetten en ze vervolgens ook te winnen. Ik ben benieuwd hoe we er tegen sc Heerenveen op staan", aldus Oosting.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!