'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Vitesse rouwt om Curovic: deze eerbetonen vinden er plaats

( 0 reacties)
Vitesse rouwt om Curovic: deze eerbetonen vinden er plaats

Vitesse staat komend weekend uitgebreid stil bij het overlijden van Dejan ?urovi?. DJ Superstar overleed afgelopen zaterdag na een kort ziektebed op 51-jarige leeftijd en dat is hard aangekomen binnen de club en bij supporters.

"Van dinsdag tot en met vrijdag is er tussen 10.00 – 17.00 uur gelegenheid om het condoleanceregister te ondertekenen. Dit kan in het Home of History in GelreDome, waar een gedenkplek is ingericht. Het Home of History is via de hoofdingang van GelreDome te bereiken", schrijft de club op haar digitale thuis.

'Woensdagavond tussen 19.00 – 21.00 uur ligt het condoleanceregister in Supportershome Monnikenhuize. Ook kan op woensdagavond in het Supportershome een ‘condoleance spandoek’ worden ondertekend. Dit spandoek wordt voorafgaand aan de wedstrijd op de Theo Bos-tribune (Zuid) opgehangen. Het condoleanceregister ligt tevens vrijdagavond tussen 18.00 – 19.30 uur en na de wedstrijd in Supportershome Monnikenhuize."

Vrijdag tegen PEC Zwolle wordt er een minuut stilte gehouden en met rouwbanden gespeeld. "Ook wordt de rest van de activiteiten aangepast. Zo vliegt Hertog met zwarte linten, wordt een speciale video als eerbetoon aan ?urovi? getoond en zijn supporters bezig om DJ Superstar te eren. Familie, vrienden en oud-ploeggenoten worden persoonlijk uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn, om samen met de supporters eer te betuigen aan DJ Superstar."

Tot slot heeft Vitesse ook een documentaire online gezet, die hieronder te bekijken is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›