'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Clubloze Bony duikt op in League Two: ''Er is nog niets concreet''

( 0 reacties)
Clubloze Bony duikt op in League Two: ''Er is nog niets concreet''

Wilfried Bony zoekt een nieuwe werkgever. De oud-spits van Vitesse en voormalig topscorer van de Eredivisie zit zonder club nadat zijn contract bij Swansea City niet werd verlengd. 

Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij Newport County, uitkomend in de League Two. Zo schrijft Voetbal International. Bony werd het afgelopen halfjaar door Swansea verhuurd aan Al-Arabi in Qatar, maar ook daar kreeg de voormalig topaankoop van Manchester City geen contract voorgeschoteld. 

"Er wordt een hoop gesproken, maar er is nog niets concreet", liet Bony onlangs al weten. "Ik weet niet wat de toekomst brengt. Iedere aanbieding die binnenkomt zal ik bespreken met mijn zaakwaarnemer", aldus Bony.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›