Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Clubloze Bony duikt op in League Two: ''Er is nog niets concreet''

( 0 reacties)
Clubloze Bony duikt op in League Two: ''Er is nog niets concreet''

Wilfried Bony zoekt een nieuwe werkgever. De oud-spits van Vitesse en voormalig topscorer van de Eredivisie zit zonder club nadat zijn contract bij Swansea City niet werd verlengd. 

Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij Newport County, uitkomend in de League Two. Zo schrijft Voetbal International. Bony werd het afgelopen halfjaar door Swansea verhuurd aan Al-Arabi in Qatar, maar ook daar kreeg de voormalig topaankoop van Manchester City geen contract voorgeschoteld. 

"Er wordt een hoop gesproken, maar er is nog niets concreet", liet Bony onlangs al weten. "Ik weet niet wat de toekomst brengt. Iedere aanbieding die binnenkomt zal ik bespreken met mijn zaakwaarnemer", aldus Bony.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!