Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Vitesse houdt minuut stilte en speelt met rouwbanden voor Curovic

( 0 reacties)
Vitesse houdt minuut stilte en speelt met rouwbanden voor Curovic

Ter nagedachtenis aan het overlijden van clubicoon Dejan ?urovi? speelt Vitesse komend weekend tegen PEC Zwolle met rouwbanden. Daarnaast wordt er voorafgaand aan het duel een minuut stilte gehouden.

Dat meldt de club uit Arnhem via haar officiële kanalen. "Naast de minuut stilte speelt Vitesse ook met rouwbanden. De Arnhemse club beraadt zich, in samenspraak met supporters, nog op andere eerbetonen voor Curovic. De wedstrijd tegen PEC Zwolle begint vrijdag om 20.00 uur", vult De Gelderlander aan. 

"?urovi? was een hartelijk persoon, was extravert en zat boordevol humor. Waar hij ook kwam, altijd sprak ?urovi? vol trots en passie over zijn Vitesse. Met het overlijden van DJ Superstar gaat een groot Vitessenaar heen. Vitesse wenst familie, vrienden en andere naasten veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies", aldus Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›