Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

VIDEO | Samenvatting: Vitesse boekt knappe zege bij Willem II

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Vitesse boekt knappe zege bij Willem II

Vitesse heeft zaterdagavond de eerste overwinning van het nieuwe seizoen geboekt. Nadat Ajax vorige week in het GerleDome niet verder kwam dan 2-2, won de ploeg van Leonid Slutsky dit keer wel. Willem II werd met 0-2 aan de kant gezet. 

In de eerste helft had Vitesse moeite om de ruimtes te benutten. Willem II had vooral de bal, maar deed er weinig mee. Daarom duurde het tot na de rust voordat de Arnhemmers op het scorebord wisten te komen. Bryan Linssen werd weggestuurd, behield knap het overzicht en legde af op Jay-Roy Grot. 

De van Leeds United gehuurde aanvaller schoot de bal knap achter Timon Wellenreuther. Aanvoerder Linssen had opnieuw een hoofdrol bij de 0-2. Thulani Serero onderschepte de bal en stuurde zijn ploeggenoot Linssen weg. Die gaf voor en Tim Matavz schoot raak. 

Opstelling Vitesse: Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane (81' Foor), Serero, Bero, Grot (67' Musonda); Linssen en Matavz (90' Darfalou).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!