'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

VIDEO | Samenvatting: Vitesse boekt knappe zege bij Willem II

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Vitesse boekt knappe zege bij Willem II

Vitesse heeft zaterdagavond de eerste overwinning van het nieuwe seizoen geboekt. Nadat Ajax vorige week in het GerleDome niet verder kwam dan 2-2, won de ploeg van Leonid Slutsky dit keer wel. Willem II werd met 0-2 aan de kant gezet. 

In de eerste helft had Vitesse moeite om de ruimtes te benutten. Willem II had vooral de bal, maar deed er weinig mee. Daarom duurde het tot na de rust voordat de Arnhemmers op het scorebord wisten te komen. Bryan Linssen werd weggestuurd, behield knap het overzicht en legde af op Jay-Roy Grot. 

De van Leeds United gehuurde aanvaller schoot de bal knap achter Timon Wellenreuther. Aanvoerder Linssen had opnieuw een hoofdrol bij de 0-2. Thulani Serero onderschepte de bal en stuurde zijn ploeggenoot Linssen weg. Die gaf voor en Tim Matavz schoot raak. 

Opstelling Vitesse: Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane (81' Foor), Serero, Bero, Grot (67' Musonda); Linssen en Matavz (90' Darfalou).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›