Zuidam: ''In dat opzicht kijken wij jaloers naar AZ en Vitesse''

( 0 reacties)
Zuidam: ''In dat opzicht kijken wij jaloers naar AZ en Vitesse''

Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken bij FC Utrecht, heeft plannen met de club. Zo moet er binnen enkele jaren een nieuw trainingscomplex komen voor de jeugd. Hij praat erover tegenover Voetbal International.

"Neem ons trainingscomplex. Dat is verouderd", vertelt hij in nieuwe editie van het voetbalblad. "Het doel is binnen drie tot vijf jaar alles te vervangen of een heel nieuw complex te bouwen. Tot die tijd gebruikt een deel van onze jeugd noodunits. Ideaal? Nee."

"In dat opzicht kijken wij jaloers naar clubs als AZ en Vitesse", vervolgt Zuidam. "Alleen kunnen we ons geld maar één keer uitgeven. Andere clubs hebben een geweldig complex, maar laten de jeugd op kunstgras spelen."

Zuidam wil het bij FC Utrecht anders doen. "Wij kiezen in dat geval voor écht gras. Deze zomer hebben we de kleedkamer van het eerste elftal en het krachthonk op Zoudenbalch uitgebreid. Je wilt de beste randvoorwaarden creëren, maar tegelijkertijd zitten we heel erg op de centjes. Ik zie het als een uitdaging", besluit de directeur voetbalzaken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›