Linssen terug in Arnhem: ''Daar heb ik geen moment spijt van gehad''

0
Linssen terug in Arnhem: ''Daar heb ik geen moment spijt van gehad''

Bryan Linssen was de afgelopen seizoenen een succesvol doelpuntenmaker bij Vitesse. Aankomend weekend mag hij het met Feyenoord opnemen tegen zijn oude club.

De aanvaller ligt in de top van Nederland onder een vergrootglas. Hij scoort nog niet zoveel als bij Vitesse en er wordt soms meer van hem verwacht. "Maar", zegt hij, " ik ga het geluk afdwingen bij Feyenoord. Bij de club kijken ze verder. Ik speel alles. Dat is niet voor niks. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Feyenoord."

Dat vertelt hij in De Gelderlander. Hij voelt dat er meer druk is bij zijn nieuwe ploeg. "Bij Feyenoord ligt het verwachtingspatroon vele malen hoger dan bij Vitesse. Alles ligt onder een vergrootglas. Iedereen heeft ook een mening over Feyenoord. Dat is het verschil. Lang niet iedereen maakt zich druk om Vitesse."

Hij ziet zijn oude ploeggenootjes terug in Arnhem dit weekend. Hij kijkt uit naar de ontmoeting. "Voor elke wedstrijd wens ik hen geluk. En zij mij. Nu wens ik ze ook succes. Maar de overwinning moet naar ons. Wij winnen niet altijd even makkelijk. Het voetbal kan absoluut beter. Maar we zijn ook erg moeilijk te verslaan. Dat is ook een kwaliteit voor de top."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!