''Als ze een poging doen me hier te houden wil ik best luisteren''

0
''Als ze een poging doen me hier te houden wil ik best luisteren''

Kevin Diks vertrok in de zomer van 2016 naar Fiorentina, maar daar de oud-speler van Vitesse nog altijd niet doorgebroken. Dit seizoen speelde hij op huurbasis voor het Deense Aarhus, terwijl hij ook al een seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde.

"Ik moet realistisch zijn, ik weet niet of het nog van een doorbraak komt daar", doelt Diks op een doorbraak bij Fiorentina in gesprek met Voetbal International. "Ik droom er nog steeds van, ik zou het heel graag willen, maar ik wil vooral gewoon lekker spelen. Het is misschien raar om te zeggen maar ik heb het gevoel dat ik mijn potentie langzaam weer waarmaak."

Als Diks wederom wordt verhuurd of zelfs wordt verkocht hoopt hij op een mooie competitie, die hij kent. "Ik hoop op een land waar ik de competitie ken, zodat ik niet hoef te wennen en me aan hoef te passen. Ik wil niet te lang wachten en snel duidelijkheid hebben. Dat is voor iedereen het beste denk ik."

Ook een langer verblijf in Denemarken behoort tot de mogelijkheden. "Mensen roepen heel snel, 'ach het is maar Denemarken', maar dat vind ik niet fair. Het niveau is prima, ik maak minuten, ik heb me echt op mijn plek gevoeld hier. Of Fiorentina denkt dat ik via minuten in Denemarken ineens klaar ben voor de Serie A betwijfel ik, als er maar duidelijkheid komt. Als Aarhus een poging doet me hier te houden wil ik best luisteren", aldus de 23-jarige Diks.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!