Bekerhelden 2017 blikken terug: ''Dat was heel vermoeiend''

0
Bekerhelden 2017 blikken terug: ''Dat was heel vermoeiend''

Het duurde 125 jaar, maar in 2017 wist Vitesse haar eerste prijs te winnen. Vitesse blikte met een aantal bekerhelden terug op het bekerseizoen 2016/2017.

"Ik dacht pas nadat we Feyenoord hadden verslagen 'We gaan de beker winnen'", aldus Lewis Baker. "De halve finale was voor mij een hele speciale wedstrijd. Toen we de finale speelden, dacht ik vooral 'Het maakt me niet uit wie scoort, maar als we alsjeblieft maar scoren.' En dan gauw terug naar onze eigen helft en nog een keer scoren."

"Dat was zeker de cruciale wedstrijd", vult Guram Kashia Baker aan. De aanvoerder scoorde zelf een belangrijke goal in die halve finale. "Elke goal is belangrijk, maar op dat moment was het voor het team een cruciale goal. Als ik me goed herinner, boekten we de wedstrijden ervoor niet zulke hele goede resultaten. Maar op dat moment konden we het hele seizoen omdraaien."

Na het winnen van de bekerfinale begon het feesten. "Dat was heel vermoeiend. De drie dagen erna waren echt het meest vermoeiend", aldus de aanvoerder van toen. "Ik heb er echt van genoten, maar het was echt heel zwaar. Vier dagen hebben we feest gevierd en het was heel leuk. En de tour door de stad was ook heel leuk."

"Het was voor iedereen een mooie tijd. En een goed seizoen, met veel plezier. De chemie was goed. Iedereen was bevriend met elkaar, ook buiten het veld", besluit Matt Miazga. "Het was een seizoen om niet snel te vergeten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!